Проект будинку Bailer Hill на схилі гори від архітекторської компанії Prentiss+Balance+Wickline

У місті Фрайдей Харбор, штат Вашингтон, на схилі гори розташувався багаторівневий сучасний будинок Bailer Hill, розроблений архітекторської компанією Prentiss + Balance + Wickline. Основним матеріалом для зведення цієї незвичайної споруди стало дерево.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Кожен корпус будинку каскадом спускається по схилу гори Джерело e-architect.co.uk

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Будинок розташований так, що з кожного поверху відкривається огляд на протоку Хуан-де-Фука Джерело pinterest.com

«Коробки» будинку обладнані розсувними дверима, через які з різних ракурсів відкривається вид на води затоки і навколишній будинок ландшафт. Маленькі віконця немов перфорують стіни будинку, вони поєднуються у своєрідні кластери, що забезпечують внутрішні приміщення природним світлом.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Двері кожного з поверхів виводять на дах попереднього, з якої відкривається вид на навколишній пейзаж з різних сторін Джерело pinterest.com

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Віконця хоч і маленькі, але повністю забезпечують освітлення вдома в денний час Джерело ai-architect.com

Парадні двері розташована в задній частині котеджу. Як і весь будинок, вона зроблена з дерева. При вході в будівлю, біля дверей, розташований альков, в глибині якого зберігаються дрова для каміна.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Заготовлені в алькові дрова нітрохи не псують природність будинку – навіть навпаки доповнюють його Джерело pinterest.com

З відкритою вхідних дверей відкривається вид на дерев’яну драбину, що з’єднує поверхи будівлі. Її підніжжя прикрашає не менш натуральний елемент – камінь.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

З відкритої двері видно дерев’яна драбина, яка веде відвідувача на інші поверхи будинку Джерело ai-architect.com

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Окрасою підніжжя сходів став звичайний натуральний камінь Джерело zen.yandex.com

На нашому сайті Ви можете ознайомитися з найпопулярнішими проектами будинків від будівельних компаній, представлених на виставці будинків «Малоповерхова Країна».

На першому поверсі розташувалася головна вітальня, їдальня і кухня. Меблі кухні виготовлена з дерева, яке доповнюють стільниці сірого кольору – з вигляду виглядає просто, але дуже навіть по-сучасному.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Кухня не перевантажена зайвими деталями, тому виглядає дуже затишній Джерело e-architect.co.uk

З маленьких, розташованих горизонтально вікон, проглядаються види навколишнього ландшафту.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Невеликі прямокутні вікна грають роль своєрідних картин на стіні, які змінюються в залежності від погоди та сезону Джерело dezeen.com

Свіжим повітрям і потоками сонячного світла забезпечують вітальню і великі розсувні двері, що відкривають доступ на дах нижнього поверху. Для повного злиття з природою на цій же даху растелился зелений газон.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Вітальня велика і світла – завдяки вікнам в стіні і великим розсувних дверей зі скла Джерело e-architect.co.uk

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Виходячи на своєрідну зелену терасу, з якої відкривається вид на затоку і гори за ним Джерело archidea.com.ua

Свій куток у хаті зайняли і книжкові шафи, які розташувалися в невеликому читальному залі. Особливістю цього куточка є невеликі віконця, розташовані між поличками, при необхідності їх можна навіть відкривати для провітрювання приміщення.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

З полиць серед книг переглядають невеликі віконця Джерело pinterest.com

Верхній короб будинку розташував у собі художню студію, яку з двох сторін обрамляють великі вікна. Відкривається з них вид допомагає повністю розслабитися і зануритися у творчу роботу.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Ідеальне місце для розкриття і підживлення творчого потенціалу Джерело ai-architect.com

З кожного рівня будинку можна потрапити на невеликий дворик, засіяний травою. Розташовуються такі патіо на даху кожного поверху будинку.

Проект дома Bailer Hill на склоне горы от архитекторской компании Prentiss+Balance+Wickline

Невеликі галявини двориків на даху не тільки не псують, але і доповнюють відкривається перед будинком вид Джерело eirikjohnson.com

Це може бути цікаво! У статті за наступним посиланням читайте про будинок Лучано Крука — бетон і дерево.

Оцінок 0